Stil Switcher

Alege Culoarea stil

Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
Profilul Pic

Apeleaza pentru aflarea pretului

Creare Site Web, Realizare Magazin Online, SEO, Programare Web

  • Creare Site Web, Realizare Magazin Online, SEO, Programare Web
  • Creare Site Web, Realizare Magazin Online, SEO, Programare Web
  • Creare Site Web, Realizare Magazin Online, SEO, Programare Web
Descriere
Pret : Apeleaza pentru aflarea pretului
Tip : Anunt
Data : februarie 18, 2023
Starea : Anunt
Garanție : Anunt
Locație : Bucuresti , sectorul 1

Creare Site Prezentare si Creare Site Profesional

Preturile noastre sunt foarte convenabile si accesibile !!!

Realizare site-uri si pagini web de orice profil si pentru toate domeniile de activitate (Magazine on-line, Agentii, Site corporate, Site de Prezentare, Portaluri si Aplicatii web).

Serviciile noastre:

Creare Site | Web Design

* Site de prezentare cu responsive design, slide si galerie foto.
* Magazin Online pe platforma de administrare e-commerce pentru adaugare si editare de produse.
* Blog, Forum, Portal sau orice alta forma pentru uz personal sau pentru programe de afiliere in scopul obtinerii de profit per click.
* Website complex, Profesional, ce combina mai multe tipuri de site intr-unul singur, cu panou de administrare, blog, magazin de produse etc.
* Modificarea si modernizarea unui site deja existent cu noile programe si soft-uri, functionabil pe toate dive-urile si in toate browser-ele.

Marketing | Promovare

* Optimizare SEO in site si exterior acestuia: Pentru o buna pozitionare si indexare in principalele motoare de cautare pentru cuvintele cheie reprezentative site-ului dumneavoastra.
* Conceperea de reclame platite (adwords, facebook etc) text, imagine sau combinate pentru promovarea pe site-urile dorite.
* E-mail Newsletter in format html pentru trimiterea de e-mail profesionist catre clienti.

Administrare | Mentenanta

Pentru aceia dintre dumneavoastra care sunteti foarte ocupati cu propria afacere si doriti ca altcineva sa se ocupe de administrarea site-ului sau a magazinului online, va stam la dispozitie si in urma unui contract ne vom ocupa de tot ce tine de administrare, adaugare de poze, de texte, de produse, editare, adaugare de continut nou pe blog sau retele de socializare, administrarea bazelor de date etc.

Verificam in permanenta functionabilitatea corecta a site-ului si incarcarea usoara in toate browser-ele.

Logo | Sigla | Slogan

Concepem pornind de la ideea clientului sau oferim idei in procesul de creatie logo, sigla si/sau slogan, cea ce reprezinta imaginea dumneavoastra sau a firmei ce o reprezentati.
Pe langa logo, sigla si slogan va oferim si serviciile noastre de grafica publicitara: carti de vizita, flayere, brosuri, pliante, mape, afise, bannere etc.

DESIGN | PROGRAMARE
Crearea unei pagini WEB, realizarea unui site presupune imbinarea mai multor abilitati. Un site trebuie sa combine designul cu programarea, continutul cu armonia culorilor. Noi iti punem la dispozitie toate acestea si te consiliem astfel incat site-ul tau sa iasa in evidenta si sa-si atinga scopul propus.

SUPORT TEHNIC | OPTIMIZARE
Finalizarea site-ului nu inseamna si atingerea obiectivului. Ai nevoie dupa realizarea site-ului de spatiu de gazduire, suport tehnic si mentenanta, dar mai ales de optimizarea continutului astfel incat motoarele de cautare sa-ti promoveze site-ul in cautarile cele mai relevante pentru obiectul de activitate propus.

Menționați megaupload.ro când sunați la vânzător pentru a obține sau a ofertă bună

 *Your phone number will be show to post author
Anunturi similare
Top