Stil Switcher

Alege Culoarea stil

Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • AVOCAT MALPRAXIS MEDICAL-DESPAGUBIRI VICTIME-AVOCAT FELEA MIRABELA
  • AVOCAT MALPRAXIS MEDICAL-DESPAGUBIRI VICTIME-AVOCAT FELEA MIRABELA
Descriere
Tip : Anunt
Data : februarie 18, 2017
Starea : Anunt
Garanție : Anunt
Locație : B-dul Unirii, nr. 14, sc. 2, Mezanin, Bloc 6, birou 209, Sector 4, Bucuresti

Avocat Bucuresti , sector 4:

In momentul in care sunteti victima unui caz de malpraxis medical dvs va puteti adresa instantei de judecata cu o cerere prin care sa ii solicitati  sa oblige paratii ( medicul si spitalul ) la plata daunelor ca urmare a savarsirii faptului de malpraxis medical aratat prin cererea de chemare in judecata adica dvs aveti posibilitatea de a va recupera prejudicial suferit.
Puteti solicita instantei de judecata sa ii oblige pe parati sa va plateasca prejudicial suferit. Acest prejudiciu consta in daunele materiale ( cheltuieli cu spitalul si aditionale care au fost efectuate in legatura cu actul medical, salariul pe care nu l-ati incasat avand in vedere ca ati fost in imposibilitatea de a munci) si daune morale adica o suma de bani ca urmare a tuturor suferintelor pe care dvs le-ati suferit.
Daunele materiale si daunele morale anterior mentionate pot sa fie solicitate atat de catre victima personal iar in cazul in care victima a decedat ca urmare a acelui act medical sotul,copii, parinti, bunicii etc., aici daunele fiind solicitate pentru pierderea persoanei dragi ca urmare a savarsirii faptului de malpraxis medical reclamat.
Asa cum am spus cu alta ocazie ( link-ul cu aia denumita penal)  victima/urmasii acesteia se pot adresa si organelor de urmarire penala cu o plangere penala pentru vatamare corporala din culpa/ucidere din culpa si daunele materiale si morale sa fie recuperate in procesul penal.

Menționați megaupload.ro când sunați la vânzător pentru a obține sau a ofertă bună

 *Your phone number will be show to post author
Top